CITROEN C5 masina oficiala la LA SIMN 2010

In jos

CITROEN C5 masina oficiala la LA SIMN 2010

Mesaj  tzk la data de Joi Mai 27, 2010 2:41 am

CITROEN C5 masina oficiala la LA SIMN 2010

Citroen Romania este, in 2010, partener oficial al festivalului „Saptamana Internationala a Muzicii Noi – SIMN 2010”, cel mai important festival de muzica contemporana organizat in Romania. Editia a 20-a a prestigiosului festival se desfasoara in perioada 23 – 30 mai la Bucuresti.

SIMN2010 prezinta o editie intr-un format cu totul nou unde muzica si arta contemporana isi gasesc forme de expresie neconventionale prin spectacole si performance-uri, intr-un cadru cu totul original. Modelul CITROEN C5 se integreaza perfect in peisajul festivalului prin caracterul elegant si rafinat. CITROËN C5 combina o personalitate puternica, cu performante dinamice, statut si calitate. Deopotriva in versiunea berlina si versiunea break, C5 se remarca printr-un stil distinctiv si o personalitate eleganta. Liniile sale dinamice si mai ales linia mediana scoasa mult in evidenta fac ca aceasta masina sa fie remarcata imediat.

Spectacolele din cadrul editiei a 20-a a SIMN2010 se vor desfasura in cadrul Radiodifuziunii Romane, Universitatii de Muzica din Bucure?ti, Palatului Cantacuzino dar si in locatii mai putin conventionale precum Palatul Mogosoaia, AFI Palace Cotroceni sau Muzeul de Geologie.

Publicul este invitat de-a lungul celor 8 zile ale festivalului, in perioada 23 – 30 mai, sa participe la performance-uri multi-media (Video Music), la spectacole in aer liber (Calatorie muzicala la Palatul Mogosoaia), expozitii de arta plastica contemporana (Palatul Mogo?oaia, Curtea Palatului Cantacuzino), concert de jazz contemporan (AFI Palace Cotroceni, Zona de distractii) si sa experimenteze muzica ?i alte forme ale artei contemporane, prin implicare directa, in Art Supermarket si in Sound Plastic Installation.

Citroën este un sustinator la nivel international al artei in toate formele sale de manifestare, Marca asociandu-se Saptamanii Creatorilor de Moda de la Paris, Festivalului liric Aix en Provence, precum si la numeroase festivaluri de film. In Romania, Citroën a sustinut Festivalul International Geroge Enescu, Festivalul de Film DaKINO si Iarmaroc Fest 2010.

tzk

Mesaje : 9
Data de înscriere : 26/05/2010

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum